Allsidig, modulær, bærekraftig

VMS Houses, en forkortelse for Versatile, Modular and Sustainable, er en revolusjonerende byggevirksomhet med hovedkontor i Latvia som har spesialisert seg på å bygge miljøvennlige, energieffektive og estetisk imponerende CLT-hus.

Modulbygging er en av grunnpilarene i VMS Housesenes innovative tilnærming til bygging. Systemet vårt gjør det mulig å sette sammen komponenter på en effektiv måte, noe som gir huseierne fleksibilitet til å tilpasse seg skiftende behov og omstendigheter.

Allsidighet (Versatility) er kjernen i vår designfilosofi. Vi forstår at hver enkelt person har unike behov og ønsker for boligen sin, og vår fleksible tilnærming gjør det mulig for oss å skape personlige, skreddersydde løsninger som imøtekommer et bredt spekter av preferanser og livsstiler. VMS' boliger kombinerer funksjonalitet og kunst på en sømløs måte, noe som resulterer i boliger som er like praktiske som de er visuelt tiltalende.

Bærekraft (Sustainability) er den viktigste drivkraften bak alt vi gjør. Vi er opptatt av å bruke miljøvennlige materialer og metoder som fremmer energieffektivitet, avfallsreduksjon og et sunnere bomiljø. Våre CLT-panelhus er innbegrepet av en grønn livsstil og viser at luksus, komfort og bærekraft kan eksistere i harmoni.

Kontakt oss

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger og henvendelser. Hvis du har spørsmål, trenger hjelp eller ønsker å utforske potensielle samarbeid, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Bare fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så svarer vi gjerne på meldingen din så snart som mulig.
Hvor vi befinner oss

THERMORY logo

Vi er THERMORY Group. Med en lidenskap for innovasjon, kvalitet gg bærekraft fortsetter THERMORY Group å revolusjonere treindustrien. Med et sterkt fokus på å forbedre treets naturlige egenskaper, bruker THERMORY Group banebrytende teknologi og mange års ekspertise for å levere eksepsjonelle løsninger. Sammen inspirerer vi en ny æra av arkitektonisk fortreffelighet, hvor skjønnhet, holdbarhet og miljøbevissthet er sømløst integrert.

VMS Houses logo a thermory company

VMS Timber logo a thermory company

SAUNA logo a thermory company
VMS saunas logo

auroom logo

siparila logo