Mångsidig Modulär Hållbar
Följ med oss på resan mot en ny modern livsstil
 

Vill du bidra till en grönare värld?

Bygg en hållbar framtid med vårt modulhus med CLT-paneler

SPARA TID

Merparten av byggkomponenterna är prefabricerade och färdigställs utanför byggplatsen. Det innebär att monteringen av modulhus med KL-trä tar 6-8 veckor jämfört med traditionella byggmetoder.

SPARA PENGAR

Våra hus av KL-trä är otroligt energieffektiva och minimerar värmeavgivningen, vilket i sin tur leder till lägre energiförbrukning. Detta minskar boendekostnaderna avsevärt.

SPARA PLATS

Minimera ytan som krävs för byggnation. Dessa innovativa bostäder kräver minimalt med utrymme och erbjuder samtidigt stora levnadsytor och hög funktionalitet.  Genom noggrann planering och anpassning kan man ta vara på minsta kvadratcentimeter.

RÄDDA PLANETEN

Utöver sin förmåga att lagra koldioxid, så binds även kolet effektivt av KL-träet under byggnationen och hindrar det därmed från att försvinna ut i atmosfären. På så sätt är varje modulhus från oss en viktig del i kampen mot klimatförändringarna.


Enkel inflyttning

Våra hus är fullt utrustade med installerade kök och badrum, vilket ger dig allt du behöver för att kunna flytta in och njuta av din nya livsstil redan från första dagen. Du kan enkelt flytta in och påbörja ditt nya drömliv utan några fördröjningar eller installationer som saknas. Skräddarsy resten av boendeytorna med dina egna möbler för att framhäva din unika stil och personlighet.

Anmärkningsvärd meritlista med över 45 exceptionella projekt som slutförts framgångsrikt!

VMS houses HAVEN mini 3D-modell framifrån

HAVEN MINI

Denna innovativa design samlar köket, sovrummet och vardagsrummet i en öppen planlösning. Med den smarta planlösningen får du ett mångsidigt och elegant utrymme för matlagning, avkoppling och vila, allt inom behändig räckvidd.

Total byggnadsyta på marken: 24.8 m2

Terrass: 29.2 m2

Totalt: 54.0 m2

VMS houses modulhus HAVEN

HAVEN

Upplev ett underbart modulhus med ett sovrum och en öppen planlösning som sammanstrålar ett modernt kök och ett inbjudande vardagsrum. Denna kompakta och charmiga bostad badar i naturligt ljus och erbjuder en mysig fristad och ett mångsidigt utrymme för avkoppling och underhållning.

Total byggnadsyta på marken: 48.0 m2

Terrass: 45.4 m2

Totalt: 93.4 m2

VMS houses modulhus HAVEN L80

HAVEN L

Vår HAVEN L har en öppen planlösning som släpper in naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär.  Det rymliga vardagsrummet och matplatsen flyter samman med ett välutrustat kök, medan det mysiga sovrummet och det lättillgängliga badrummet erbjuder bekvämlighet och trygghet.

HAVEN L-large: 80.4 m2

HAVEN L-medium: 64.0 m2

HAVEN L-small: 60.4 m2

Ytterligare information om storlekar finns i planlösningarna under "Läs mer"

VMS houses 3D-modell HAVEN XL framifrån

HAVEN XL

Med sitt bekväma dubbelrum och ett extra rum som kan göras om till antingen ett sovrum eller ett praktiskt kontor/förråd, erbjuder detta större hus gott om plats för vila och återhämtning. Den öppna planlösningen binder samman vardagsrum, kök och matplats, och skapar en harmonisk samlingsplats för avkoppling och underhållning.

Total byggnadsyta på marken: 95.2 m2

Terrass: 42.9 m2

Totalt: 138.1 m2

VMS houses GLAMPING modulär husmodell

GLAMPING

Med fokus på funktionalitet och stil är detta Glamping CLT-hus en fristad för vila och återhämtning. Oavsett om du vill fly ut i naturen eller söker en produktiv arbetsplats långt från staden, erbjuder denna moderna tillflyktsort den perfekta miljön för avkoppling och nära kontakt med din omgivning.

Total byggnadsyta på marken: 37.4 m2

Beställ nu och flytta in om 6-8 veckor!

PROCESSEN FÖR INKÖP OCH LEVERANS AV MODULHUS

Processen för köp och leverans av modulhus

Varför bygga med oss?

KVALITETS HANTVERK

Vårt erfarna team levererar förstklassigt utförande, och säkerställer en hållbar och motståndskraftig konstruktion.

UTMÄRKT KUNDOMDÖME

Vår bakgrund med många genomförda projekt och nöjda kunder bekräftar vårt engagemang för att leverera exceptionella boendelösningar.

LÅNGSIKTIG INVESTERING

VMS houses fokuserar på kvalitet, hållbarhet och tidlös design som bidrar till varje fastighets bestående värde och charm.

INNOVATIV DESIGN

VMS houses kombinerar avancerad teknik med modern estetik för att skapa mångsidiga och attraktiva boendemiljöer.

VMS houses är mer än bara en byggfirma - det är en rörelse som vill inspirera en ny generation husägare att satsa på en hållbar framtid. Genom att välja VMS Houses investerar du inte bara i ett vackert utformat och anpassningsbart boende, du tar också ställning för miljön och bidrar till en grönare och mer hållbar värld.