Mångsidig, modulär, hållbar

VMS houses, förkortning för Versatile, Modular and Sustainable, är ett nytänkande byggföretag med huvudkontor i Lettland som specialiserat sig på att bygga miljövänliga, energieffektiva och estetiskt tilltalande CLT-hus.

Modulbyggnation utgör en av grundpelarna i VMS Homes innovativa sätt att bygga. Systemet gör det möjligt att sätta samman komponenter på ett effektivt sätt, vilket ger husägarna möjlighet till flexibel anpassning vid skiftande behov och omständigheter.

Mångsidighet (Versatility) står i centrum av vår designfilosofi. Vi förstår att varje person har unika behov och önskemål för sitt hem, och med vårt flexibla tillvägagångssätt kan vi utforma personliga, skräddarsydda lösningar som tillgodoser en mängd olika önskemål och livsstilar. VMS hem förenar funktionalitet och estetik, och ger dig ett hem som är lika praktiskt som det är visuellt tilltalande.

Hållbarhet (Sustainability) är den viktigaste drivkraften för allt vi gör. Vi är fast beslutna att använda miljövänliga material och metoder som främjar energieffektivitet, avfallsminskning och en hälsosammare livsmiljö. Våra CLT-panelhus utgör sinnebilden för en grön livsstil och visar att lyx, komfort och hållbarhet kan existera i samklang.

Kontakta oss

Vi värdesätter din feedback och dina förfrågningar. Tveka in att höra av dig till oss om du har frågor, behöver hjälp eller vill diskutera eventuella samarbeten. Fyll i kontaktformuläret nedan så svarar vi på ditt meddelande så snart som möjligt.

Var vi finns

THERMORY logo

Vi är THERMORY Group. Med vårt starka engagemang för innovation, kvalitet och hållbarhet fortsätter THERMORY Group att förnya träindustrin. THERMORY Group har ett tydligt fokus på att förstärka träets naturliga egenskaper och levererar

VMS Houses logo a thermory company

VMS Timber logo a thermory company

SAUNA logo a thermory company
VMS saunas logo

Auroom logo

siparila logo